Xplore Mission dag

Op zaterdag 7 november organiseren we weer een Xplore Mission dag!
Het thema voor deze dag is: Durf jij nog?!

De Xplore Mission dag is speciaal voor mensen die met het idee rondlopen om de zending in te gaan. Het is iets wat blijft kriebelen, maar hoe start je zoiets nu? En wat betekent zending eigenlijk voor jou? Is dit iets waar je pas mee start als je weggaat? Hoe zijn Gods wegen hierin en hoe kan ik hier op aansluiten?

Wij begrijpen dat je voorafgaand aan zo’n stap een heleboel vragen hebt. Neem eens de stap om die vragen in de praktijk te stellen aan mensen die hier zelf al doorheen gegaan zijn. Wij willen graag letterlijk een stukje met je meelopen om met je mee te denken en bidden en je dicht bij Zijn Woord te houden. Dit is een dag voor inspiratie, toerusting en wie weet geeft het je voldoende handvatten om daadwerkelijk in actie te komen!

Elk jaar organiseren we een dag in het najaar, in 2020 is deze op zaterdag 7 november. Dit jaar net even anders dan anders, want het is online via ZOOM. De spreker van deze dag is Reinout van Heijningen. Via OMF is hij met zijn gezin uitgezonden geweest naar Thailand. In deze preek stelt Reinout zich voor en hoe hij tot uitzending gekomen is. Op 7 nov. stelt Reinout zich beschikbaar voor al jullie vragen en zal hij  wat vertellen over de actualiteit waar hij met zijn gezin nu in zit.

Programma
Deelname aan het programma is gratis en bij opgave krijg je er van ons een leuk recept bij die je als snack tijdens de pauze kan maken. We houden er in het programma rekening mee dat het online is, daardoor kun je hier het aangepaste programma zien:

  • 10.00 – 10.30 Welkom en Introductie Xplore Mission
  • 10.30 – 11.00  Thema: Durf jij nog?! Met spreker Reijnout van Heijningen
  • 11.00 – 11.30   In groepjes Q&A incl. uitdagingen formuleren
  • 11.30 – 12.15   Pauze met eventuele Aziatische snack
  • 12.15 – 13.15   Tackelen van uitdagingen
  • 13.15 – 13.30  Afronden van de dag.

Voor meer informatie, bekijk onze folder  of neem contact met ons op: xplore@xploremission.nl. Opgeven kan tot en met 3 november 2020.