Praktische informatie

Datum
Het Xplore Mission weekend wordt in verband met het coronavirus verplaatst naar het najaar!

Ook XM wil de besluiten van de overheid en het RIVM respecteren. Alle deelnemers hebben vandaag bericht gekregen. Op een later tijdstip komen we met een nieuwe datum voor het weekend in 2020. Natuurlijk blijft het mogelijk om (digitaal) vrijblijvend informatie aan te vragen of een gesprek aan te gaan over roeping en zending bij één van onze organisaties

Praktisch

Het weekend begint op vrijdag, ontvangst vanaf 18:30 uur ’s avonds. Het is een volledig weekend dat je volgt en dat doorgaat tot en met zondag tot uiterlijk 17:00 uur.

Xplore Mission wordt elk jaar georganiseerd. Ons streven is dat het weekend in het voorjaar plaats vindt.

Leeftijd
18 jaar en ouder

Locatie
Cornerstone
Hagelkruisstraat 19
5835 BD Beugen

Website Cornerstone

Kosten
De kosten voor het hele weekend zijn € 75  per persoon. Het bedrag wordt na het weekend afgeschreven van je rekening middels een machtiging. Let op! Je kunt tot een maand van tevoren gratis afmelden. Tot 2 weken van tevoren betaal je 50% van het bedrag en vanaf 2 weken betaal je het volledige bedrag. 

Kinderen
We kunnen helaas geen kinderen onderbrengen wegens gebrek aan slaapruimten. We adviseren deelnemers met kleine kinderen zich wel aan te melden, maar hen gezellig bij opa en oma te laten logeren.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden op de pagina Aanmeldformulier.