Organisatie

Deze organisaties zijn de samenwerking aangegaan onder de noemer: Xplore Mission.

Bekijk hier ook de algemene Xplore Mission folder.

 

OMF Nederland

OMF 400x400
OMF Nederland is onderdeel van OMF International. Onze hoogste prioriteit is God te verheerlijken door de miljoenen Oost-Aziaten te bereiken met het evangelie van Jezus Christus. Wij willen christenen die zich door God geroepen weten tot Zijn dienst bemoedigen, stimuleren en coachen in het proces dat hen brengt op de plaats die God hen geeft.

Lees meer op de website van OMF Nederland:

Ga naar website

WEC Nederland


WEC Nederland maakt deel uit van WEC International, een zendingsorganisatie met ongeveer 1.800 werkers en afkomstig uit meer dan 50 verschillende landen. WEC werkt veelal met internationale teams onder 90 van de minst bereikte bevolkingsgroepen.

Lees meer op de website van WEC Nederland:

Ga naar website

Wycliffe Bijbelvertalers


Wycliffe Bijbelvertalers richt zich op het vertalen van de Bijbel in talen die vaak nog niet op schrift zijn gesteld. Onze missie is dat wereldwijd harten en levens veranderen door de Bijbel, het Woord van God, in de eigen taal.

Lees meer op de website van Wycliffe:

Ga naar website

Interserve

Interserve zendt christenen uit in hun eigen vakgebied. Mensen besteden immers een groot deel van hun tijd aan werken. Daarom is er geen betere plek om je geloof te laten zien. Hier richt Interserve zich specifiek op Azië en de Arabische wereld, plaatsen van grote armoede, hoge bewonersaantallen en nog weinig christenen.

Lees meer op de website van Interserve:

Ga naar website