Een uitzendende gemeente: Lust of Last?

Of je je nu nog maar net aan het oriënteren bent op zending, of wanneer je al een tijdje meeloopt op zendingsweekenden: vroeg of laat ga je horen dat het belangrijk is om je verlangen en je roeping samen met je gemeente vorm te geven. ‘Moet dat echt? Ik voel me toch geroepen? De oudsten of ouderlingen hebben niks met zending? Ze vinden me te jong, of ze zijn te druk met allerlei dingen behalve zending.’  Maar al te vaak zien jonge mensen met een roeping op tegen het betrekken van hun gemeente. Waarom is het belangrijk? Waar moet ik beginnen? Hoe pak ik het aan?

Op deze en andere vragen willen wij je in deze workshop een antwoord geven. Wij willen je laten zien dat het een voorrecht en belangrijk is om jouw roeping een roeping van de gemeente te laten worden. En dat het ook echt kan.